Merken

GOLDFLOWER

Wil je een verzorgde huid, maar ben je heel gevoelig? Kies dan voor de verzorgende, natuurlijke, producten van Goldflower! De Goldflower producten bevatten plantaardige werkstoffen, geen minerale oliën, zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen, bevatten geen stoffen van dode dieren en bevatten vrijwel geen chemische conserveringsmiddelen. Goldflower is dierproefvrij.

MALU WILZ

De producten van Malu Wilz bieden voor ieder huidbeeld de passende dagelijkse verzorging. De werkstoffen binnen een productserie combineren perfect met elkaar, om de beste resultaten te behalen. Speciaal producten, als ampullen en boosters zorgen voor het extra aan verzorging en kunnen doelgericht ingezet worden. Bij specifieke huidproblemen is het bovendien mogelijk om producten uit verschillende series met elkaar te combineren. Malu Wilz is dierproefvrij.

ALPHA-H

ALPHA-H is een meervoudig award winning cosmeceutical (salon)merk uit Australie; voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten. Hierdoor wordt de huid uit haar comfort zone getrokken waardoor zij “wakker schrikt” en tot in de diepere huidlagen geactiveerd wordt; daar waar nieuwe huidcellen, collageen en elastinevezels worden gemaakt. Gewone huidverzorging bevat deze ingrediënten vaak niet, in (te) lage dosis of heeft een pH waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten. Of je nou last hebt van pigmentatie, veroudering of acne; met Alpha-H ga je voor huidverbetering, zonder je huid overmatig te stimuleren of irriteren. 

Alpha-H garandeert dat geen van de producten is getest op dieren.