Merken

GOLDFLOWER

Wil je een verzorgde huid, maar ben je heel gevoelig? Kies dan voor de verzorgende, natuurlijke, producten van Goldflower! De Goldflower producten bevatten plantaardige werkstoffen, geen minerale oliën, zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen, bevatten geen stoffen van dode dieren en bevatten vrijwel geen chemische conserveringsmiddelen. Goldflower is dierproefvrij.

MALU WILZ

De producten van Malu Wilz bieden voor ieder huidbeeld de passende dagelijkse verzorging. De werkstoffen binnen een productserie combineren perfect met elkaar, om de beste resultaten te behalen. Speciaal producten, als ampullen en boosters zorgen voor het extra aan verzorging en kunnen doelgericht ingezet worden. Bij specifieke huidproblemen is het bovendien mogelijk om producten uit verschillende series met elkaar te combineren. Malu Wilz is dierproefvrij.

ALPHA-H

ALPHA-H is een award-winning merk uit Australie. Als je daadwerkelijk resultaten en huidverbetering wil zien, dan is ALPHA-H het voor jou. Wat Alpha-H bijzonder maakt zijn de hoge percentages glycolzuur. Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet en is het meest geschikt als zuur, omdat het een kleinere molecuul heeft en daardoor beter de huid doordringt. Daarnaast worden er diverse hoge doseringen enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten toegevoegd. Hoger dan in reguliere verzorgingsproducten. De diepere huidlagen worden met ALPHA-H geactiveerd. Op de plek waar nieuwe huidcellen, collageen en elastinevezels worden gemaakt. Welke huidproblemen je ook hebt, ALPHA-H zorgt voor verbetering zonder de huid overmatig te stimuleren of te irriteren. 

Alpha-H garandeert dat geen van de producten is getest op dieren.